'So long Cohen' door Ernest Beuving
'So long Cohen' door Ernest Beuving Foto: Eigen foto

Nationaal Theaterweekend: ‘Dit mag je niet missen!’

Cultuur Instagram

ZEEWOLDE - Zeewolde LIVE haakt natuurlijk aan bij het Nationaal Theaterweekend van vrijdag 27 tot en met zondag 29 januari a.s.! Voor maar €10 per kaartje kan theater-minnend Zeewolde haar hart ophalen tijdens vier verschillende voorstellingen, die verdeeld zijn over de vier theaters die Zeewolde rijk is. “Komt dat zien!”

Streekcabaret ‘Boerenblond’ (= uitverkocht)

Streekcabaret ‘Boerenblond’ trapt het Nationale Theaterweekend in Zeewolde af op vrijdag 27 januari in Hoeve Karree. Deze voorstelling, waarin alledaagse humor op een fantastische wijze in herkenbare typetjes wordt vertaald, is al helemaal uitverkocht!

‘So long Cohen’ met Ernest Beuving

Tijdens deze bijzondere voorstelling op zaterdagavond 28 januari in theater The Lux klinken de bekendste nummers van Leonard Cohen. Beuving neemt je mee op zijn ontdekkingsreis rond het leven van deze charismatische Canadese folkzanger, componist en dichter. Bovendien laat hij met zijn imitaties tafelgasten aanschuiven als Maarten van Rossem, Nico Dijkshoorn, Bob Dylan, Armand en prins Bernhard. Het wordt een bijzondere avond vol humor, ontroering en poëzie, waarbij Beuving naast zijn fantastische muzikanten zo nu en dan ook wordt begeleid door een speciaal koor uit Zeewolde! Aanvang 20.00 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

(Kijk voor een korte impressie op https://youtu.be/Tar5SU3J4aY)

Coverband Flavour

In Theater De Kluit is het op zaterdagavond 28 januari vanaf 20.00 uur feest met Coverband Flavour. Dansen op bekende hits van toen en nu, springen op energieke knallers en meezingen met de klassiekers. Kortom, hier gaan de beentjes van de vloer!

Familievoorstelling

‘Zeerover Woeste Willem’ sluit het Nationaal Theaterweekend af op zondag 29 januari om 15.00 uur in de Verbeelding. Geniet van deze originele familievoorstelling (4+) over vriendschappen en het toelaten van anderen. Voor kinderen t/m 12 jaar kan gratis een ticket gereserveerd worden.

Kaarten voor de voorstellingen van het Nationaal Theaterweekend Zeewolde zijn te bestellen via www.ZeewoldeLive.nl