Afbeelding
Foto: Nationaal Theaterweekend

Ga mee op Blind Date tijdens het Nationaal Theaterweekend

Cultuur

ZEEWOLDE - Maak kennis met de theaters in Zeewolde en ontdek tijdens het Nationaal Theaterweekend (27 t/m 29 januari 2023) verrassende voorstellingen. Voor slechts tien euro geniet je al van een voorstelling.

Welke voorstellingen er in dat weekend op het programma staan is nog even geheim, vandaar de ‘Blind Date’. Maar je kunt wel alvast tickets kopen om een plaats veilig te stellen. Welke show je gaat zien, is dan nog even een verrassing. Medio november wordt pas het volledige programma van dit Nationaal Theaterweekend bekendgemaakt.

Programma

Vrij. 27 januari – Hoeve Karree | Plattelandscabaret
Lekker een avondje lachen en genieten van streektaal. Een avond vol droge sketches en gevoelige liedjes.

Za. 28 januari – Theater De Kluit | Coverband
Deze band biedt een energiek, allround en swingend repertoire aan voor jong en oud. Dat wordt een avondje feesten!

Za. 28 januari – Theater The Lux | Cabaret/muziektheater
Een liedjesprogramma waarbij de artiest jou op cabareteske wijze meeneemt op ontdekkingsreis.

Zo. 29 januari – De Verbeelding | Familievoorstelling (4+)
Een vertelvoorstelling een stoere zeerover die gaat over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen.

“Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen: jong, oud, vaste of nieuwe bezoekers. We willen iedereen kennis laten maken met theater en laten zien hoe mooi, ontroerend, grappig, fijn, waardevol of leuk theater is. Daarom kun je tijdens deze feestelijke dagen voor een tientje naar een voorstelling!”, aldus ZeewoldeLIVE, het platform voor podiumkunsten in Zeewolde, tevens hoofdorganisator van het programma.

Met trots kunnen zij melden dat alle theaters in Zeewolde zich bij het theaterweekend aangesloten hebben. Meer informatie of het bestellen van tickets: www.zeewoldelive.nl.

Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 14 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21