Afbeelding
Foto: Puur Zeewolde

Havendagen Zeewolde biedt plaats aan kunstenaars & oude ambachten

Cultuur

ZEEWOLDE - Op zaterdag 8 én zondag 9 juli 2023 vindt er tijdens de Havendagen Zeewolde van 12.00 tot 18.00 uur een grote, gratis toegankelijke, kunst- en oude ambachtenmarkt plaats bij de Aanloophaven van Zeewolde. Meerdere kunstenaars uit Flevoland en omstreken presenteren hun werk aan het publiek.

Bezoekers maken laagdrempelig kennis met de kunstenaars, genieten van demonstraties en behoort het kopen van een kunstwerk tot de mogelijkheden. Dit alles in de gezellige Aanloophaven van Zeewolde, waar op dat moment het driedaagse nautische evenement plaatsvindt.

“Dit jaar hebben wij als organisatie besloten om de kunst- en oude ambachtenmarkt op zowel de zaterdag als op de zondag te organiseren, dit mede ingegeven door de vraag van de bezoekers die dit evenement vorig jaar bezochten”, aldus Jakob de Vries, bestuurslid van stichting Puur Zeewolde, tevens organisator van dit evenement, “met alle karakteristieke schepen als decor verwachten wij weer talloze bezoekers te trekken naar dit nautische evenement.” 

Interesse in deelname aan deze kunstmarkt? Mail naar info@puurzeewolde.nl

De Havendagen vinden plaats van 7 juli tot en met 9 juli a.s.
Meer informatie: www.puurzeewolde.nl