Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Havendagen Zeewolde 2022 officieel van start

Cultuur

ZEEWOLDE - Met het hijsen van de Havendagen-vlag door René van Schajik, voorzitter van organisator Puur Zeewolde, en burgemeester Gerrit Jan Gorter, is vrijdagmiddag het driedaagse evenement officieel van start gegaan. 


Hijsen van de vlag- Zeewolde Actueel

De vele schepen in de Aanloophaven vormen de basis van de drie Havendagen, die duurt tot en met zondag 24 juli. “Stichting Puur Zeewolde heeft een fantastisch evenement neergezet.  Als je het programma ziet dan wil je daar als Zeewoldenaar bij zijn, maar ook als je hier als recreant bij één van de vele recreatiebedrijven vertoeft”, aldus de burgemeester.  

Vanavond staat van 19.30-21.00 uur het meezingconcert van het AMVZ op het programma. Om 21.30 uur gevolgd door  de Status Quo Forever tribute band. 

Zaterdag is een dag vol activiteiten voor het hele gezin. Je kunt er kennismaken met oude ambachten, de eigenaren van de schepen, luisteren naar de diverse optredens, een rondvaart maken, zelf actief bezig, feestavond bijwonen, neerstrijken op een van de terrasjes, etc. 

Lees hier het complete programma van de Havendagen. 

Meer informatie: www.puurzeewolde.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 17 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 17 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 18 uur geleden