Afbeelding
Foto: logo

Extra tickets beschikbaar voor de voorstelling ToTTopdebodem

Cultuur

ZEEWOLDE - Vanwege de grote belangstelling waren de beide gratis voorstellingen ToTTopdebodem op vrijdag 19 en zaterdag 20 april al snel uitverkocht. Goed nieuws voor diegenen die naast een ticket grepen: er zijn een paar extra tickets beschikbaar gesteld. 

“We hebben er nog wat extra stoelen bijgeplaatst. Er zijn daarom weer wat tickets beschikbaar! Beslis snel en bestel! Van harte welkom!”

Kijk voor het bestellen op de website: https://tottopdebodem.nl/

De voorstelling gaat over de geschiedenis van Zeewolde en er wordt vooruit gekeken naar de toekomst van ons dorp. In het verhaal spelen verschillende hoogtepunten van Zeewolde een rol, en het speelt zich onder meer af in het (fictieve) gemeentearchief van Zeewolde, en in het huis van een Zeewoldenaar die ook veertig wordt.

Deze theaterproductie is van Zeewoldenaren, door en voor Zeewoldenaren. “Het is het eerste cadeau dat de gemeente uit mag pakken voor het jubileumfeest in 2024, waarin gevierd wordt dat Zeewolde veertig jaar bestaat.”

ToTTopdebodem is ook te volgen op Facebook en Instagram.

Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 29 apr, 17:02
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00
Afbeelding
EHBO Zeewolde krijgt les van de professionals Algemeen Instagram 29 apr, 10:43