De Basisz
De Basisz Foto: M.K

Feestweek bij jubilerende De Basisz

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

ZEEWOLDE - In de week van maandag 13 juni is het feest bij De Basisz! Het leer-werk en trainingscentrum bestaat dan 15 jaar.
Om dit jubileum samen met Zeewolde te vieren, zijn er de hele week activiteiten in de kringloopwinkel.

Maandag 13 juni begint goed met een gezellig ontbijt. Bij mooi weer gaan de tafels naar buiten en geniet iedereen met elkaar van een lekker en gezond ontbijtje!
Opgeven voor dit ontbijt kan bij de kassa van De Basisz.

Woensdagmiddag 15 juni is er een kinderbingo met leuke prijsjes. Ook worden er vrolijke gezichtjes geschminkt en zijn er poffertjes.

Vrijdagmiddag 17 juni staat in het teken van de VrijdagmiddagBorrel waarbij iedereen die De Basisz een warm hart toedraagt en wil proosten op het jubileum van harte welkom is!
Dit bericht is tegelijkertijd een uitnodiging voor iedereen die het leuk vindt om langs te komen. Of je nou oud-jongeren of nieuwe vriend van De Basisz bent, de borrel begint om 14 uur, dus kom langs voor een hapje en drankje!

Zaterdag 18 juni staat in het teken van een wervelende modeshow die twee keer wordt opgevoerd, om 11.00 en om 14.00 uur. Muzikale omlijsting is er in de middag door Nep-Tunes en voor de inwendige mens wordt ook gezorgd met heerlijk schepijs!

De hele week is er koffie en thee met wat lekkers te verkrijgen in onze vernieuwde Koffiekamer. In De Basisz is extra ruimte gemaakt voor ontmoeting, lekkere zithoekjes en een goed gesprek. Tussen duizenden boeken, cd’s en dvd’s is het goed toeven.
Ook is er dagelijks een leuke kortingsactie en elke 15e klant krijgt een creatief cadeautje van De Basisz namelijk de Jubeltas! Gemaakt in ons eigen Basisz atelier, ter ere van ons jubileum.

De Basisz hoopt op veel belangstelling van vrienden, klanten, (oud) medewerkers, jongeren, partners, samenwerkende instanties, ouderen, familieleden en nieuwe gezichten. De feestweek begint op maandag 13 juni en eindigt op zaterdag 18 juni. De winkel is geopend van 9-17 uur, de inname van 9-15 uur. Voor deze feestweek heeft De Basisz veel sponsoring vanuit de winkeliers van Zeewolde mogen ontvangen.

René de Jong, Anneleen Links en Ben Scharft zijn klaar voor de fandag op 8 mei.
Wolderwijd kijkt uit naar fandag: 'Zichtbaarheid belangrijk voor toekomstambities' Sport Instagram gisteren
Gerrit Jan Gorter
Burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde kondigt vertrek aan Gemeente Instagram gisteren
Afbeelding
Tessa Schoots niet in de prijzen tijdens EK Taekwon-Do Sport gisteren