Afbeelding

Peter Epe ook komend seizoen hoofdtrainer VV Zeewolde

Sport

ZEEWOLDE – Peter Epe blijft ook het seizoen 2020-2021 hoofdtrainer van VV Zeewolde. Dat meldt de voetbalvereniging op haar website.

Peter Epe (57) is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van VV Zeewolde. Vorig jaar leidde hij het eerste elftal naar het kampioenschap in de 4e klasse C Oost Zaterdag. Het nieuwe seizoen in de 3e klasse begon nogal stroef, maar vanaf oktober ging het beter en werd de aansluiting bij met middenmoot gevonden. De selectie heeft dit seizoen te maken met de nodige langdurige blessures, waardoor de potentie nog lang niet volledig wordt benut. Dankzij de hechte samenwerking met JO19 en het tweede elftal kunnen regelmatig talentvolle spelers hun opwachting in het eerste elftal maken. Ook voor de iets langere termijn is er perspectief. In de JO17 ontwikkelen zich nieuwe talenten die de kans krijgen door te groeien naar een plek in het eerste elftal.

Epe heeft bij zijn contractverlenging wel een aantal wensen kenbaar gemaakt. Samen met de technische commissie en met inbreng en medewerking van de huidige A-selectie zal het bestuur werken aan het invullen van die wensen. Het bestuur van VV Zeewolde is blij dat het voor het einde van het kalenderjaar al bekend kan maken dat Peter Epe volgend seizoen trainer – coach van het eerste elftal blijft. “We zien met veel plezier en vertrouwen uit naar de resultaten van de verlengde samenwerking,” aldus het bestuur op de website.