Afbeelding

Heb jij zeebenen..?

Sport

ZEEWOLDE — Heb jij zeebenen en kies je voor het ruime sop? Kom dan op zaterdag 15 augustus kennismaken met scouting. Op die zaterdag opent Scouting Jan Wandelaar haar deuren in de haven van Zeewolde. Aan de Pluuthaven 51A van 10.30 tot 16.00 uur kunnen de kinderen van Zeewolde vrijblijvend kennismaken met alles wat (water-)scouting te bieden heeft.

Op deze zaterdag is het mogelijk om stukje mee te varen met onze kano's en op onze zeilboten. Daarnaast bieden we leuke inloopactiviteiten die laten zien wat scouting op en rond het water inhoudt. Ben je in de leeftijd van 7 tot 15 jaar en lijkt het je leuk om te kijken wat scouting te bieden heeft? Kom dan gratis kijken, en kom gezellig met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Ook aan de ouders is gedacht: er is gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken en wellicht om aan een aantal activiteiten deel te nemen. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel erg gewaardeerd. Dit kan via het mailadres speelmiddag@sjwz.nl. Op het terrein is ruimte voor 30 kinderen.

Afbeelding
Dauwtrappen met IVN: een belevenis voor vroege vogels Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 23 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen gisteren
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 18): Gevaarlijke mijn uit WO II onschadelijk gemaakt (1983) Algemeen 30 apr, 16:31