Afbeelding

Zeilschool: “Nog nét een paar gaatjes vrij!”

· leestijd 1 minuut Sport

ZEEWOLDE – “We hebben er ineens al weer zes weken zomer op zitten! En wat was het druk en een partij gezellig! We gaan nog twee weekjes knallen deze zomer en dan zit het er voor de cursisten voorlopig weer even op. Voor deze laatste twee weken hebben we nog een paar plekjes vrij, dus misschien wil je wel nog een weekje komen beuken op het water… Het gaat in week 34 om vier optimist-plekken, en in week 35 om twee optimist-, één bic- en vijf RS/Laser-plekken. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!”

Eigenaar Jasper van ‘DeZeilschool’ op het RCN-terrein aan de Dasselaarweg is enthousiast over de afgelopen zeilkampweken. Dermate zelfs dat de mogelijkheden worden afgetast om niet één maar twee herfstkampweken te gaan organiseren. “De animo onder een paar deelnemers aan wie ik het heb laten doorschemeren is overweldigend, dus we zijn zeer sterk aan het overwegen om twee herfstweken te organiseren. Voor de scholenregio Noord zal dat zijn in de week van 11 oktober en voor midden/zuid in de week van 18 oktober. Met het oog op de onvoorspelbaarheid van de COVID-19-uitbraak en de daaraan gekoppelde maatregelen is het mogelijk om deze weken zonder aanbetaling te reserveren. Bij extreme drukte zullen de zeilweek+ en all-inclusive zeilkampreserveringen voorrang krijgen.
Reserveren doe je door te mailen naar info@dezeilschool.nl, met je naam, bootgroep en gewenste soort zeilweek. “In de herfstweek waait het vaak wat pittiger; ideaal dus om te laten zien wat je echt in je mars hebt!”

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 21 uur geleden