Afbeelding
Hwa Rangdo Taekwon-do

Hwa Rangdo laat zich goed zien op Taekwon-Do Open E-Tournament

Sport

ZEEWOLDE - Voor het eerst is er een groot online Taekwon-Do toernooi geweest. Hier hebben vijf leden van Taekwon-Do school Hwa Rangdo uit Zeewolde meegedaan. 

Voor Mae en Lotte Mulder, Ellen Efftink, Xandra Hersbach en Tessa Schoots betekende dit een nieuwe uitdaging omdat alles online moest. Van te voren werden alle rondes van de vijf sporters opgenomen. Een grote groep scheidsrechters hebben deze filmpjes moeten beoordelen. De sporters werden zoals gewoonlijk wel in een poule geplaatst. 

ā€œEen toernooi als deze duurt, gezien de tijd van het opnemen en het beoordelen van de scheidsrechters, dus ook een paar dagenā€, licht Tanja Hofland (PR) toe. ā€œHet betekent ook nieuwe kansen omdat iedereen, waar ook ter wereld, mee kan doen aan dit toernooi.ā€

Mae, Lotte, Ellen, Xandra hebben het goed gedaan maar vielen niet in de prijzen. Tessa, die het moest opnemen tegen een Taiwanese, Engelse, Duitse en Filippijnse deelneemster, wist wel een mooie tweede plaats te behalen.
In totaal deden er 928 deelnemers, 124 teams uit 33 verschillende landen mee. ā€œMet recht een heel groot Open E-Tournament waar Hwa Rangdo zich goed heeft laten zien.ā€

Meer informatie www.hwa-rangdo.nl  GeĆÆnteresseerd? Kom gerust een keertje meetrainen.

Afbeelding
Man gewond na val te water van schip bij IJsseloog: KNRM Urk en kustwacht schieten te hulp 112 17 apr, 15:00
Afbeelding
Help de bij! Ingezonden Instagram 17 apr, 12:57
De voorronde van de Grote Verkeersquiz in Zeewolde werd gespeeld op 3 april
Urk winnaar van Grote Verkeersquiz Flevoland; Zeewolde wint spandoekenwedstrijd Ingezonden 17 apr, 12:52