Eigen foto

KV Wolderwijd boekt eenvoudige zege in eerste thuiswedstrijd

Sport

ZEEWOLDE - KV Wolderwijd pakt in de tweede wedstrijd van het seizoen eenvoudig de winst op De Corvers en heeft een primeur: De drie zusjes Links speelden voor het eerst allen in het zelfde team.

Anneleen, Theanne en Mirthe, oftewel ‘De zusjes Links’ speelden voor het eerst samen in éém team en waren ook nog eens verantwoordelijk voor 5 van de 17 doelpunten.

De wedstrijd begon onder perfecte omstandigheden, een lekker zonnetje, en weinig wind. Bij Wolderwijd zat de laatste wedstrijd nog fris in gedachte, en het was dan ook zaak om snel en soepel te gaan scoren om zodoende een snelle voorsprong te pakken. Dat gebeurde in de eerste paar minuten dan ook, alleen stokte de doelpuntenmachine alweer snel. De rust werd dan ook bereikt met slechts 3 punten voorsprong, 9-6

In de tweede helft waren de acties beter en mooier, waren er vele kansen, alleen was de productiviteit nog niet zoals gewenst. Even zelfs dreigde De Corvers zelfs op 2 punten te komen maar dat lieten de spelers van Wolderwijd uiteindelijk niet toe. Met een 17-12 eindstand bleven de punten dit keer in Zeewolde.

Doelpunten: Matthijs 6x, Rick 4x, Anneleen en Theanne 2x, Mirthe, Irissa en Bas 1x

Komend weekend staat er weer een nieuwe, onbekende tegenstander op papier: Stormvogels in Uitgeest.