Hockeyteam MD2
Hockeyteam MD2 Eigen foto

7-0 overwinning voor hockeyteam MD2

Sport

ZEEWOLDE - De wedstrijd van MD2 tegen Lelystad MD4 begon zaterdag 27 november een beetje twijfelachtig en afwachtend. Maar deze koude en regenachtige zaterdag eindigde in een warme 7-0 overwinning voor het Zeewoldense team.

Lelystad begon sterk met een mooie aanval. Dit werd goed gepareerd door de achterhoede. Als een dieseltrein kwam MD2 een beetje op dreef. De eerste aanval werd gestopt door Lelystad MD4. Helaas wist MD2 het eerste kwart niet te scoren, maar na een kleine pep talk in de kleine rust maakten de meiden het veld weer groot. Ze kwamen weer in hun spelletje. Hoge druk, het veld goed breed makend, overspelen en bal verleggen, zorgden ze voor het eerste doelpunt.
Ondanks de kou en het vele wisselen vlogen de doelpunten om de oren. Het dieseltreintje denderde door in het tweede kwart, ook de 2-0 en de 3-0 werden gemaakt.
Lelystad ging met achterstand de rust in en MD2 wilde meer.

Nou, dat hebben ze laten zien. In het derde kwart kreeg de keeper van Lelystad nog eens 3 doelpunten om haar oren.
Alsof het nog niet genoeg was, vielen doelpunt 6 en 7 in het vierde en laatste kwart van de wedstrijd. Een wedstrijd uit het boekje met een 7-0 overwinning.

“Zo leuk dat ze aan het begin van het seizoen nog amper wisten wat ze moesten doen en zie nu eens wat een mooie club meiden!
Er wordt voor elkaar gewerkt! Hartstikke leuk dat ze zich zo goed ontwikkelen! Vol enthousiasme, energie en veel plezier! Hierdoor sta ik met veel plezier te coachen”, aldus coach Henk Schuringa.

Dauwtrappen met IVN: een belevenis voor vroege vogels Algemeen 2 mei, 09:56
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 2 mei, 09:56
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 2 mei, 09:53