alle Cool Moves Volleyballeden (en trainers) die afgelopen woensdag bij de training waren Volleybalvereniging Zeewolde

Kampioenen Cool Moves Volleybal

Sport

ZEEWOLDE - Door coronabeperkingen liep het eerste seizoen van de Cool Moves volleyballers iets eerder af dan gepland. Gelukkig waren er al een aantal toernooien gespeeld voordat de beperkingen weer ingingen… dus aan het eind van dit seizoen konden er toch wat Zeewolder teams worden gehuldigd.

In niveau 4 eindigden Daphne, Sara en Asal als kampioen van de regio op de 1e plek! Zij werden na de training verrast met een medaille en kregen daarbij ook een cadeautje van volleybalvereniging Zeewolde.

Er was niet alleen een kampioensteam om te huldigen, maar ook twee teams die op de tweede plaats geëindigd zijn in de regionale competitie. De spelers van het tweede team in niveau 4 en de spelers van niveau 3 kregen voor het behalen van de tweede plaats ook een cadeautje van de volleybalvereniging.

“We zien iedereen na de kerstvakantie graag weer gezond en fit terug en we hopen dat we dan weer lekker kunnen volleyballen en nog veel wedstrijden kunnen spelen voor de zomer.”

Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 10 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 11 uur geleden
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 12 uur geleden