Zeewolde Actueel

Jubileumbier 40 jaar VV Zeewolde

Sport

ZEEWOLDE – Om al enigszins in feeststemming te komen werd zaterdagmiddag 26 februari het speciaal gebrouwen jubileumbier van de 40-jarige voetbalvereniging gepresenteerd. Peter Butz, voorzitter van de jubileumcommissie, bood de eerste fles aan aan Ger Blom, voorzitter van VV Zeewolde.

De presentatie ging vooraf aan de thuiswedstrijd van het eerste tegen VV Veenendaal. De 2-2 einduitslag was ietwat teleurstellend, daar de thuisploeg na iets meer dan een kwartier al met 2-0 voorstond. Alexander Sijtsma benutte in de twaalfde minuut een strafschop en vier minuten later verdubbelde Tim de Boerdere de marge: 2-0. Vier minuten voor rust kwamen de gasten terug in de wedstrijd door eveneens raak te schieten uit een strafschop: 2-1. Cruciaal voor het duel was in de 69e minuut een afgekeurd doelpunt van Ivar Wolters. De scheidsrechter had een overtreding gezien en stuurde een speler van Veenendaal van het veld. In plaats van 3-1 stond het vier minuten later 2-2. Aan deze stand veranderde niets meer. Het niet spelende SV Otterlo behield één punt voorsprong op VV Zeewolde en heeft ook nog twee wedstrijden minder gespeeld.
Zaterdag 5 maart moeten de polderboys naar AGOVV in Apeldoorn. Dit wordt een wedstrijd om de tweede plaats op de ranglijst in de 3e klasse B district Oost.