Afbeelding
Foto: HV Ons Stekkie Zeewolde

Hengelaars starten met zomercompetitie in en rond Zeewolde

Sport

ZEEWOLDE - Zoals elk jaar kunnen alle seniorleden van HV Ons Stekkie deelnemen aan de zomercompetitie. Bij deze competitie gaat het vooral om het plezier in het vissen.

Aan het einde van de competitie zijn er natuurlijk ook prijzen te winnen. Maar er valt elke wedstrijd ook weer veel te leren door simpelweg voor en na de wedstrijd met elkaar te praten. “Van elkaar leren is een mooie bijkomstigheid die je kunt benutten bij de komende visdagen”, geeft wedstrijdcommissaris Anton Sterenberg aan, “We vissen dus vooral om het plezier in het gezamenlijk sportief ontspannen, maar meten wel de resultaten. Het is laagdrempelig dus denk vooral niet dat je niet goed genoeg bent!”

Er wordt in en rondom Zeewolde gevist, de mooiste vangstrijke plekken worden gedurende de competitie aangedaan. Het inschrijfgeld is met € 5,00 erg laag en de koffie bij inschrijven en napraten is gratis! Ruim vooraf aanmelden is gevraagd in verband met het parcours en planning van het viswater.

Iedereen die de competitie volbrengt heeft prijs, “dus doe gewoon mee.” Er zijn 10 wedstrijden waarvan de beste 7 resultaten tellen.

Tijden van de loting: zomercompetitie 06.30 uur. De wedstrijden voor dichtbij zijn van 08.30 uur tot 12.00 uur en de wedstrijden verder weg zijn van 09.00 uur tot 13.00 uur.

De data zijn: 8 en 22 mei, 5 en 19 juni, 3 juli, 14 augustus, 11 en 25 september, 9 en 23 oktober.

‘Ons Stekkie’ Zeewolde vist ook de regionale en landelijke wedstrijden zoals Selectie NK en de diverse ONK’s.

Meer informatie: www.visseninzeewolde.nl