Afbeelding
Foto: Sport en Cultuur Zeewolde

Goede plannen gezocht voor Sport en Bewegen

Sport

ZEEWOLDE - In 2020 is er met heel veel verschillende partijen vanuit sport, onderwijs, welzijn en gezondheid hard gewerkt aan de totstandkoming van een zogenaamd Sport- en beweegakkoord. Met als doel het sporten en bewegen te versterken en samen toe te werken naar een gezond en vitaal Zeewolde.

Sport en bewegen is van ons allemaal. Heb je een plan waarmee we inwoners duurzaam in beweging kunnen brengen of houden? Dien je plan in! Want wie een goed gefundeerd plan heeft hiervoor kan aanspraak doen op een uitvoeringsbudget. Hiervoor is gedurende de periode van 2020-2022 jaarlijks een uitvoeringsbudget beschikbaar van € 20.000,-. 

Verenigingen, organisaties, maar ook individuele inwoners worden uitgenodigd om hun ideeën of plannen aan te dragen. Denk aan initiatieven waarmee de beweegvaardigheid wordt verhoogd van jeugd of juist ouderen, of waarmee verenigingen of accommodaties toekomstbestendiger worden. Voor het beweegvriendelijk inrichten van de openbare ruimte, een plan waarmee samenwerking tussen beweegaanbieders wordt bevorderd of meer mensen toegang krijgen tot passend beweegaanbod. “Ieder plan dat bijdraagt aan het Lokale Sport- en beweegakkoord is welkom. Groot of klein, dien ze in!”

Hoe de aanvraag van deze ondersteuning en het indienen van een projectplan in zijn werk gaat is na te lezen op www.sportencultuurzeewolde.nl. Graag meer weten? Maak dan een afspraak voor een telefonisch overleg met begeleidingsgroep. De contactgegevens vind je eveneens via de eerder genoemde website.