Afbeelding
Zeewolde Actueel

Deel je mening over spelen, sporten en bewegen in Zeewolde

Gemeente

ZEEWOLDE - Gemeente Zeewolde werkt aan een nieuw plan voor de invulling van de ‘buitenruimte’ in het dorp. Met de buitenruimte worden de plekken bedoeld waar iedereen kan komen om te bewegen, ontmoeten, spelen en sporten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de stoep, de straat, het plein, een park en een speeltuin. Via een enquête hoopt gemeente Zeewolde te weten te komen hoe haar inwoners over de inrichting van de buitenruimte denkt. 

De enquête is bedoeld voor alle inwoners van Zeewolde. “Als bewoner bent u een belangrijk gebruiker van de buitenruimte. Door uw mening te geven, draagt u bij aan een nieuw plan dat echt past bij onze gemeente”, meldt de gemeente. Inmiddels hebben 335 mensen de enquête al ingevuld. Dit zijn vooral inwoners van 25 t/m 75 jaar. “We willen graag meer reacties, ook van inwoners uit andere leeftijdsgroepen (van 0 tot 100)!”

Stem laten horen?
Dus sport, speel of beweeg jij/u of (jo)uw kinderen in de buitenruimte van Zeewolde? Wilt u laten weten wat u van de inrichting van de buitenruimte, in uw buurt, vindt?

Laat de gemeente weten wat volgens u goede en minder goede voorbeelden van inrichting zijn, hoe en waarvoor u de buitenruimte gebruikt en waar er volgens u iets aan de inrichting zou moeten veranderen. Dat kan door vóór 7 maart de enquête in te vullen via www.zeewolde.nl/enquete.