Afbeelding
Foto: Unsplash

Zwemdisco in Het Baken

Sport

ZEEWOLDE – De zwemdisco gaat weer van start! Ben jij tussen 6 en 12 jaar oud en vind je muziek en zwemmen leuk? Kom dan op vrijdag 26 augustus naar sportcomplex Het Baken. De zwemdisco is van 19.00 tot 21.00 uur.

Twee jonge dj’s, wie dat zijn wordt nog even geheim gehouden, zullen dan weer beginnen aan een nieuw seizoen (het 14e ) van de Zwemdisco in Het Baken. Bezoekers moeten wel een zwemdiploma hebben; 6 jaar A- en B-diploma, 7 jaar en ouder minimaal een A-diploma.

Een kaartje kost € 4,75. Er is ook een 12-badenkaart voor de zwemdisco, die kost € 46,50; hier komen eenmalig extra kosten bij voor een polsbandje van € 7,50.

Bij de dj’s kun je terecht voor verzoekjes, het lenen van de onderwatercamera en kopen van snoep (tegen contant geld).

Er wordt nog even gekeken of er in oktober weer gegriezeld kan worden met Halloween. Een verjaardag vieren bij de zwemdisco kan ook. Geef dat dan even op via de nieuwe website: www.zwemdiscozeewolde.nl “De dj’s zetten je dan in het zonnetje en je krijgt een verrassing.”

Tijdens de zwemdisco worden door de dj’s en de bezoekers (die een onderwatercamera kunnen lenen) foto’s gemaakt. De foto’s van de vorige keer kun je bekijken op het ledscherm; de foto’s komen dus niet op internet!

Tip: laat je spullen niet in de kleedkamer liggen maar gebruik een kluisje.

“Nieuwe acties maken we bekend tijdens de zwemdisco en natuurlijk ook op de website. Tot vrijdag! In Zeewolde Actueel staat de zwemdisco ook in de agenda.”
De zwemdisco wordt georganiseerd door Stichting Luditis in samenwerking met de medewerkers van Sportcomplex Het Baken en Sportcafé Het Baken.