Afbeelding
Foto: Jacqueline Bijleveld

Flevo Fun Run: hardlopen voor het hele gezin

Sport

ZEEWOLDE - De TVZ (Triathlon Vereniging Zeewolde) organiseert dit jaar voor het eerst vier keer een hardloopevenement voor het hele gezin. Dit gezellige evenement vindt plaats op de tweede zondag van de maanden november, december, januari en februari.

De eerste Flevo Fun Run is op 13 november. Start en finish is bij de RCN Zeewolde. De jeugd start om 10.00 uur met 1 of 2km, en, om 10.30 uur starten de 5 of 10 km. “Een mooie zondagochtend met het gezin dus, want na afloop kan je natuurlijk nog wat gaan drinken bij brasserie ‘t Wolderwijd.”

Er is een leuke goodiebag voor de deelnemers en er worden leuke prijzen verloot (waaronder personal trainingen). Ook is er een fotograaf aanwezig zodat je thuis nog eens de foto’s terug kan kijken. 

Inschrijven kan eenvoudig via www.inschrijven.nl. Het inschrijfgeld is €2 voor de jeugd en €4 voor volwassenen. Voor-inschrijven kan tot 10 november. Na-inschrijving kan ook, maar is een euro duurder. “We zien je graag bij de eerste Flevo Fun Run!”

Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 14 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Informatiemiddag over 'levend verlies' georganiseerd door CVA-keten Noordwest-Veluwe Ingezonden 1 mei, 08:21