Afbeelding
TVZ

TVZ start met basiscursus hardlopen

Sport

ZEEWOLDE - Triathlon Vereniging Zeewolde (TVZ) start op 10 mei met een basiscursus hardlopen. De training is bedoeld voor de beginnende of minder ervaren hardloper.  

Vier trainingen
De basiscursus hardlopen bestaat uit vier trainingen op de dinsdagavond van 19.30- 20.30 uur op 10, 17, 24 en 31 mei. De trainingen zijn op de atletiekbaan van Zeewolde  en worden verzorgd door Annemarie Rustenburg.

Tijdens de trainingen is er aandacht voor looptechniek, conditieopbouw en krijg je tips en tricks om zelfstandig het hardlopen op te bouwen. Na de basiscursus is het voor iedereen mogelijk om aan te sluiten bij de reguliere TVZ looptraining.

Lopen met de pacer 
Dankzij de locatie en geavanceerde atletiekbaan met pacer is het mogelijk om gezamenlijk te trainen, ondanks uiteenlopende loopervaring en niveau. Het pacersysteem is vrij uniek in Nederland. Hiermee kun je de looptraining volgen op je eigen tempo, krijg je inzicht in je tempo en train je altijd verstandig en nooit te hard.

Aanmelden
Aanmelden via een e-mail naar marijetvz@gmail.co. De deelnamekosten zijn 25 Euro. Indien je tijdens of binnen één maand na afloop van de cursus lid wordt, is de deelname gratis. Het aantal beschikbare plekken is beperkt dus meld je snel aan als je interesse hebt.

Meerdere basiscursussen
De basiscursus hardlopen is onderdeel van een reeks basiscursussen die de TVZ aanbiedt. Momenteel is de basiscursus wielrennen gaande en zijn er plannen in de maak voor een basiscursus zwemmen. De TVZ wil met de basiscursussen beginnende triatleten een opstap bieden, maar deelnemers zijn ook welkom voor één van de beginnerscursussen.

Meer informatie: www.tvz-zeewolde.nl.

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56