Afbeelding
Eigen foto

Starten met hardlopen

Sport

 ZEEWOLDE - Lijkt hardlopen je leuk? Of ben je er ooit al mee begonnen, maar zou je het toch echt graag goed op willen pakken? Op zaterdag 11 september start Zeewolde Atletiek weer met een nieuwe startcursus. De cursus duurt in totaal 12 weken en wordt feestelijk afgesloten met een officiële 5km ronde.

Er wordt twee keer per week getraind; op woensdagavond en op zaterdagochtend. Mocht je daarbij een keer verhinderd zijn; geen nood! Alle deelnemers ontvangen een trainingsschema en ook op afstand voorzien de looptrainers je graag van advies.

Centraal bij de cursus staat individuele aandacht en plezier. Daarbij vindt de Startcursus plaats parallel aan de reguliere trainingsgroep Bewust Hardlopen. De eerste weken train je volledig apart van deze groep. Na vier weken worden de groepen voor het inlopen en de warming-up samengevoegd en de laatste vier weken train je samen. Hierdoor ontstaat ruimte voor persoonlijk maatwerk en mocht je door willen gaan met hardlopen dan is de overstap naar een reguliere trainingsgroep zo gemaakt.

Voor de trainingen wordt afwisselend gebruik gemaakt van de mooie paden in en rond Zeewolde, maar er wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van de atletiekbaan. Meedoen met de Startcursus staat los van lidmaatschap van Zeewolde Atletiek. Je bent dus tot niets verplicht. Pas na de startcursus besluit je of je eventueel lid wilt worden van de vereniging.

Informatie en aanmelden: www.zeewolde-atletiek.nl  of kom op woensdagavond 8 september vrijblijvend naar de informatiebijeenkomst in het clubhuis bij de atletiekbaan.