Afbeelding
Zeewolde Atletiek

Starten met hardlopen

Sport

ZEEWOLDE - Lijkt hardlopen je leuk? Of ben je er ooit al mee begonnen, maar zou je het toch echt graag goed op willen pakken? Op zaterdag 22 januari start Zeewolde Atletiek weer met een nieuwe startcursus. 

De cursus duurt in totaal 12 weken en wordt feestelijk afgesloten met een officiĆ«le 5km ronde. Er wordt twee keer per week getraind; op dinsdagavond en op zaterdagochtend. ā€œEen keer verhinderd? Geen nood! Alle deelnemers ontvangen een trainingsschema en ook op afstand voorzien de looptrainers je graag van adviesā€, meldt de vereniging.

Centraal bij de cursus staat individuele aandacht en plezier. Daarbij vindt de Startcursus plaats parallel aan de reguliere trainingsgroep Bewust Hardlopen. ā€œDe eerste weken train je volledig apart van deze groep. Na vier weken worden de groepen voor het inlopen en de warming-up samengevoegd en de laatste vier weken train je samen. Hierdoor ontstaat ruimte voor persoonlijk maatwerk en mocht je door willen gaan met hardlopen dan is de overstap naar een reguliere trainingsgroep zo gemaakt.ā€

Voor de trainingen wordt afwisselend gebruik gemaakt van de mooie paden in en rond Zeewolde, maar er wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van de atletiekbaan. Meedoen met de Startcursus staat los van lidmaatschap van Zeewolde Atletiek. ā€œJe bent dus tot niets verplicht. Pas na de startcursus besluit je of je eventueel lid wilt worden van de vereniging.ā€ Meer informatie en aanmelden: www.zeewolde-atletiek.nl of sluit op dinsdagavond 18 januari vrijblijvend aan bij de informatiebijeenkomst.

Tienerband Mixed Up
Tienerband Mixed Up brengt feest op Koningsdag Ingezonden Instagram 17 apr, 11:41
Havenkwartier - Polderwijk Zeewolde
Woonmanifestatie: Ontdek je droomwoning in Zeewolde! Algemeen 16 apr, 16:00
Afbeelding
Zeewolde 40 jaar (deel 16): Het eenzame eerste graf op de begraafplaats Algemeen Instagram 16 apr, 15:30