Afbeelding
(c) Pojoslaw | Dreamstime.com

Workshops Eerste hulp

· leestijd 1 minuut Zakelijk

ZEEWOLDE - Weet jij wat je moet doen wanneer je moeder of de oudere buurman valt en een heup breekt? En wat doe je als je kleine peuter stikt in een snoepje? In het nieuwe jaar start EH&V Training onder leiding van instructeur Germa van der Wel een aantal nieuwe workshops en cursussen Eerste hulp in Zeewolde. 

Workshop Eerste hulp aan kinderen
In deze workshop leer wat je moet doen wanneer je kleintje iets in de neus heeft gestopt of wat je moet doen wanneer je kind zich verslikt. Verder komen ook diverse huidwonden en vergiftiging aan bod en behandelen we vragen die uit de groep komen. De workshop richt zich speciaal op ouders van kinderen in de leeftijd van 0 – 12 jaar en/of mensen die regelmatig met kinderen werken, zoals overblijfouders, oppasouders, enz.

Workshop Eerste hulp aan senioren
Tegenwoordig blijven senioren gezonder, worden ouder en zijn veel langer dan vroeger instaat zelfstandig te blijven wonen. Toch is het wel zo, dat wanneer een kind valt, het vaak meteen weer opstaat en probleemloos verder loopt. Bij een 70-jarige heeft een val vaak een ongelukkiger afloop. Elke zes minuten wordt in Nederland een oudere opgenomen op de Spoedeisende Hulp na een val. Jaarlijks overlijden 900 ouderen aan de gevolgen van een gebroken heup.
Ben je iemand die vaak met senioren omgaat? Dan is deze workshop zeker een aanrader voor jou. In deze workshop worden niet alleen de specifieke ongevallen van senioren behandeld, maar het is ook de plek waar je jouw ervaringsverhalen kwijt kunt. Wij kunnen je leren wat te doen bij ongevallen bij onze oudere medemens.

Wij hebben in januari beide workshops gepland in Zeewolde. De workshop hebben een duur van 2,5 uur en de kosten bedragen 25 p.p. Deze kosten worden vaak vergoed door de zorgverzekering. Kijk op www.ehvtraining.nl en meld je aan! Kijk in het rooster wat wij nog meer gepland hebben.

Dit is een partnerbijdrage van:
EH&V Training
Bonte Specht 18, Zeewolde
Tel. 036-5225140
www.ehvtraining.nl
info@ehvtraining.nl