Afbeelding
Eigen foto

Popkoor Splash! nodigt je uit!

Cultuur

ZEEWOLDE – Kom kijken, luisteren en zingen tijdens de open repetitieavond van Popkoor Splash! op maandag 15 november in Open Haven. “We nodigen je graag uit om mee te doen.”

De open repetitieavond geeft een beeld hoe een nieuw nummer ingestudeerd wordt. De avond begint met het instuderen van een nummer. Alle aanwezigen kunnen meedoen. “Meedoen is natuurlijk geen verplichting, je mag ook gewoon komen luisteren. Ook als je denkt dat je niet kan zingen, zul je ontdekken dat dat best meevalt.”

Bij Popkoor Splash! staat plezier en ontspanning voorop. Het repertoire is breed, er worden popnummers gezongen in verschillende stemgroepen. Om alle stemgroepen in evenwicht te houden is Popkoor Splash! op zoek naar alle stemgroepen, ook mannen !

Stel je jezelf de vraag: is dit wel wat voor mij? Dan is de open repetitieavond een mooi moment om de eerste stap te zetten om dat uit te zoeken. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.45 uur (er wordt gevraagd om een QR-code). Bezoek is geheel vrijblijvend. Popkoor Splash! hoopt uiteraard dat nieuwkomers ook aangestoken worden door het virus waar alle leden mee besmet zijn geraakt. “Dat is ook geen wonder: zingen is heerlijk ontspannend en je wordt er vrolijk van”, laat ze weten. Je hoeft niet gelijk lid te worden. De eerste vier keer zing je op proef (dus kosteloos) mee. Pas daarna beslis je of je lid wilt worden. Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar.

De vaste repetitieavond, onder leiding van Nico Strubbe, is op maandag van 20.00 tot 22.00 uur in de Open Haven. “Al benieuwd naar onze nummers? Neem dan een kijkje op www.popkoorsplash.nl.”