Afbeelding
Eigen foto

Flevo Fun Run komt met originele Nieuwjaars editie

Sport Instagram

ZEEWOLDE - De organisatie van de Flevo Fun Run heeft voor het nieuwe jaar iets origineels in petto. Het leuke hardloopevenement voor het hele gezin wordt op 8 januari 2023 voor de derde keer georganiseerd bij de RCN camping en dit keer gaat het letterlijk knallen.

Wat oud-deelnemers al wel gewend zijn, is dat er elke keer iets origineels bedacht wordt. Deze keer zal het startsein een heuse champagne-knal zijn en op de finishlijn val je met je neus in de poedersuiker van een vers gebakken oliebol. Als sportdrank wordt er dit keer champagne met een knipoog geschonken. “Kun je je hier niets bij voorstellen? Kom dan meedoen; het belooft weer een feestje te worden!”

Het gezellige familie-evenement is bij uitstek een kans om samen met familie, vrienden of bekenden meteen blijk te geven aan je goede voornemens voor 2023. Er worden gratis foto’s gemaakt en ook dit keer worden er leuke prijzen verloot onder alle deelnemers.

De inschrijving is geopend op inschrijven.nl voor zowel de nieuwjaarseditie op 8 januari als voor de finale op 12 februari 2023.

Het inschrijfgeld bedraagt €3 voor de kidsrun en €5 voor de 5km en 10km. Na-inschrijven op de dag zelf is een euro duurder. Er gaan weer vier afstanden van start: de 1km en 2km kidsrun is om 10.00 uur en de 5km en 10km om 10.30 uur van start. Startnummer liggen vanaf 9.30 uur klaar in Brasserie ’t Wolderwijd bij de RCN camping.

Wie minimaal drie van de vier Flevo-Fun-Runnen meedoet wordt opgenomen in het eindklassement van de competitie en krijgt een medaille. Meer informatie op social media en website www.tvz-zeewolde.nl/