Afbeelding
Foto: Liefhebber Fotografie

Flevo Fun Run zet de bloemetjes buiten

Sport Instagram

ZEEWOLDE – Triathlon Vereniging Zeewolde (TVZ) organiseert op 12 februari de finale van de gezellige hardloopcompetitie voor het hele gezin: de Flevo Fun Run. Voor de vierde keer zal dit leuke evenement plaats vinden bij de RCN camping, waarmee het eerste seizoen succesvol afgesloten wordt.

Het unieke aan dit evenement is dat ouders mee kunnen rennen met hun kinderen, hetgeen normaal gesproken bij hardloopwedstrijden niet is toegestaan. De organisatie merkt dat deze laagdrempelige formule inderdaad werkt voor kinderen en volwassenen die het gewoon eens willen ervaren. Plezier staat voorop!
Ook de fanatieke hardloper komt aan bod, want de vier evenementen vormen samen een competitie. Maar liefst 100 unieke deelnemers verschenen er reeds aan de start en dat was meer dan waar de organisatie op gehoopt had.

Om de fun-factor te verhogen geeft de Flevo Fun Run elk evenement een leuk thema mee. Zo werden er goodiebags met sportieve inhoud uitgedeeld aan de finish, was er een editie in kerstsfeer met onder andere een gevulde banketstaaf en vervolgens een nieuwjaarseditie met door de TVZ zelf gebakken oliebollen en champagne.

Voorjaar

Het thema voor de finale van dit seizoen is ‘voorjaar’. Bij de finish worden goody-bags uitgereikt, passend bij het thema. Daarnaast ontvangen de deelnemers die minimaal drie van de vier keer hebben meegedaan een mooie medaille als aandenken.

De tussenstand van de competitie maakt dat de finale nog spannend gaat worden; de einduitslag hangt in veel categorieën nog af van de prestaties op zondag 12 februari!

Kijk voor de tussenstand op www.tvz-zeewolde.nl en schrijf je in via www.inschrijven.nl

“Tip een vriend(in), kennis, collega of familielid die het ook eens willen proberen: hoe meer zielen hoe meer fun!”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding