Een goede hand...
Een goede hand... Eigen foto

Bridge clinic tijdens sportcarrousel

Sport

ZEEWOLDE - De buurtsportcoaches van Sport en Cultuur Zeewolde organiseren samen met verschillende verenigingen een sportcarrousel. Op verschillende woensdagen zijn er clinics van sportverenigingen, waar belangstellende 50+ers gratis kennis kunnen maken met de sporten.

Op woensdag 31 mei  is de beurt aan Bridgeclub Zeewolde. Deelnemers worden ontvangen om 19.30 u in de kantine van de hockeyclub. “Er wordt een clinic gegeven waarbij u zelf al meteen kunt ervaren hoe leuk en uitdagend dit kaartspel is. Het is een spel dat nooit verveelt en een goede hersentraining is. Het spel kan zowel thuis, als in clubverband worden gespeeld. Het voordeel van spelen op de club is dat je steeds tegen andere mensen speelt en je speelwijze kunt blijven ontwikkelen. Ook tref je hier veel gezelligheid aan!”, aldus het bestuur van Bridgeclub Zeewolde. “De clinic geeft u de mogelijkheid te ervaren of deze vrije tijdsbesteding wat voor u is. Ook krijgt u informatie over de mogelijkheden tot het volgen van een cursus.”

Speelt u al bridge en overweegt u dit in clubverband te gaan doen, kijk dan op onze website: Bridgeclub Zeewolde https://24049.bridge.nl, “Kom gezellig meedoen!”

Afbeelding
Koninklijk varen met de "Piet Hein" in Zeewolde Cultuur 15 uur geleden
René de Jong, Anneleen Links en Ben Scharft zijn klaar voor de fandag op 8 mei.
Wolderwijd kijkt uit naar fandag: 'Zichtbaarheid belangrijk voor toekomstambities' Sport Instagram 18 uur geleden
Gerrit Jan Gorter
Burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde kondigt vertrek aan Gemeente Instagram 18 uur geleden