Afbeelding
Eigen foto

Beweeg Caroussel voor volwassenen

Sport

ZEEWOLDE - Verschillende sportverenigingen organiseren samen met de buurtsportcoaches van Zeewolde een sportcarrousel. 

Op deze manier willen ze hun sport en vereniging vrijblijvend openstellen om eens kennis te maken met elkaar. Voor iedereen die op zoek is naar een leuke sport, gezelligheid van een vereniging, of eens een andere sport wil proberen. 

Op woensdag 10 mei trapt de jeu de boules vereniging Les Trois Etoiles het sportcarrousel af. “Lang niet iedere inwoner van Zeewolde weet dat wij beschikken over een jeu de boules vereniging!”, vertelt buurtsportcoach Martje van den Bosse. “Mooie kans om vast te oefenen voor het kampeerseizoen weer van start gaat. Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom, de koffie staat klaar.”
Let op; verzamelen in de kantine van hockeyclub Zeewolde (Horsterweg 214).

Zaterdag 13 mei volgt tafeltennisvereniging ZETA. Om 10.00 uur staat de koffie klaar in sporthal Polderwijk (Gedempte Gracht 19). Martje: “Wellicht heeft u eerder wel eens tafeltennis gespeeld, maar is het lang geleden? Ook als u nog nooit gespeeld heeft bent u van harte welkom om mee te doen!”

In de weken hierna volgt nog hockey, bridge, wandelen en voetbal. Houd voor meer informatie de website en social media in de gaten. www.sportencultuurzeewolde.nl 

Afbeelding
Koninklijk varen met de "Piet Hein" in Zeewolde Cultuur 2 uur geleden
René de Jong, Anneleen Links en Ben Scharft zijn klaar voor de fandag op 8 mei.
Wolderwijd kijkt uit naar fandag: 'Zichtbaarheid belangrijk voor toekomstambities' Sport Instagram 4 uur geleden
Gerrit Jan Gorter
Burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde kondigt vertrek aan Gemeente Instagram 4 uur geleden