Afbeelding
Foto: buurtsportcoach Zeewolde

Project Kids Extra: Beter en plezierig bewegen

Sport Instagram

ZEEWOLDE - Kidz Extra is een extra beweegmoment voor kinderen van groep 3 t/m 6 die dit goed kunnen gebruiken. In kleine groepjes wordt gewerkt aan onder meer verschillende motorische vaardigheden, succeservaringen en samen plezier hebben in bewegen. De lessen worden aangeboden door de buurtsportcoaches van Zeewolde.

Kidz Extra is een project van tien lesweken waarin elke week op woensdagmiddag een les van 45 minuten wordt aangeboden in sportcomplex het Baken. “Aan het einde van de tien weken volgt een leuke afsluiting en bieden wij begeleiding of een vervolgtraject om het bewegen te blijven voortzetten”, vertelt buurtsportcoach Martje van den Bosse. 

Woensdag 22 februari heeft de eerste groep heeft het project afgesloten met een leuke bingo les waarin alle geoefende onderdelen nogmaals aan bod kwamen. Martje: “Op deze manier konden de kinderen alles laten zien.” De tweede ronde van dit project start op woensdag 29 maart.

Ouders/verzorgers die interesse hebben in dit project voor hun kind(eren), kunnen contact opnemen met Buurtsportcoach Renate Harms: bel/ app naar 06-32452777. 

 Meer informatie: www.sportencultuurzeewolde.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Koninklijk varen met de "Piet Hein" in Zeewolde Cultuur 12 uur geleden
René de Jong, Anneleen Links en Ben Scharft zijn klaar voor de fandag op 8 mei.
Wolderwijd kijkt uit naar fandag: 'Zichtbaarheid belangrijk voor toekomstambities' Sport Instagram 14 uur geleden
Gerrit Jan Gorter
Burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde kondigt vertrek aan Gemeente Instagram 14 uur geleden