Afbeelding
Foto: ©Shutterstock

Sportinstuif voor 55-plussers

Sport

ZEEWOLDE – Op woensdag 4 januari organiseert Sport en Cultuur Zeewolde samen met verenigingen en sportcomplex het Baken een sportieve ochtend voor inwoners van Zeewolde van 55 jaar en ouder.

De Sportinstuif biedt 55-plussers een mooie kans om sportief het nieuwe jaar in te gaan en kennis te maken met een aantal verenigingen en sporten.

Zo zullen in de sporthal van sportcomplex Het Baken verschillende verenigingen in de praktijk laten zien wat voor aanbod zij hebben, bijvoorbeeld walking football, hockey of een conditie training 55+. Bezoekers kunnen hier gelijk zelf ook aan deelnemen tijdens een clinic. Ook in het zwembad kan worden meegedaan aan een proefles actief sportief 55+ in het water.

Deelnemen aan de Sportinstuif kan altijd, ongeacht leeftijd of niveau. “Het is fijn als u hiervoor zaalschoenen en badkleding meeneemt.”

De toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig. Belangstellenden kunnen vrij inlopen tussen 9.30 en 11.30 uur. De sportinstuif staat in het teken van ontmoeten, bewegen en ontdekken. “Komt u ook? Het sportcafé is geopend en de koffie staat voor u klaar.”

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Martje van den Bosse, via mail m.vandenbosse@zeewolde.nl  of telefonisch/ whatsapp 06 102 55 891.