Afbeelding
Eigen foto

Hengelsportvereniging ‘Ons Stekkie’ Federatie kampioen

Sport

DEN ILP/ZEEWOLDE - Op het Noordhollandsch Kanaal werd zondag 4 juni de voorronde voor het NK teams en individuelen gevist. Dit NK is alleen toegankelijk voor teams die zich in een voorronde plaatsen, de zogenaamde Federatieve Kampioenschappen die in zeven regio’s gevist worden.

Het team ‘Ons Stekkie’ uit Zeewolde, bestaande uit Kaylee Reuvers, Kirina Raterink, Patrick van de Bovenkamp, Anton Verseveld, Lia Lamers en Jan van de Bovenkamp zijn er in geslaagd deze finale te bereiken en tevens kampioen te worden van de Federatieve Kampioenschappen. Daarmee heeft het team zich weten te plaatsen voor het NK 2023. 

Met drie leden in de Individuele Kampioenschap ranking heeft ‘Ons Stekkie’ zich met totaal zes personen ook individueel geplaatst voor de NK Individueel. Bij de dames zijn dat Fabienne ter Horst, Kirina Raterink, Lia Lamers en Kaylee Reuvers en bij de heren: Anton Verseveld en Patrick van de Bovenkamp.
Deze kampioenschappen vinden in september plaats op het Kanaal door Voorne bij Hellevoetsluis.

Het team ‘Ons Stekkie’ vist later dit jaar de finale op de Lage Vaart. Na in de afgelopen drie jaar een 7e, 5e  en een 4e plaats te hebben behaald, hoopt het team nu op een podiumplek of zelfs de titel.  ”We zijn er sterk genoeg voor”, laat Jan van de Bovenkamp weten. “Dus gaan we gedreven aan de slag met trainingen om optimaal geprepareerd aan de start te verschijnen.”

Afbeelding
Werelddansgroep Horlepiep organiseert workshop Bosnische dans Ingezonden 21 uur geleden
Impressie kantoor front
Scouting Nederland verhuist naar nieuw hoofdkantoor op Scoutinglandgoed Zeewolde Ingezonden 22 uur geleden
Afbeelding
Eerste plaats voor Tessa Schoots Rotterdam Taekon-do Cup Sport Instagram 14 apr, 23:45
V.l.n.r. Snel, Valero, Kraak, De Vries, De Prenter, Oostwouder, Van 't Loo, Blaauw, Bekkema, Van Meerveld, Razoux Schultz, Van Meerveld
De Snipers U22 veroveren kampioenstitel in 2e divisie na thriller met verlenging Nieuws Ingezonden Instagram 14 apr, 22:39
Afbeelding
Puntjes op de i van Zeewolde Kruist de Buizen Algemeen Instagram 14 apr, 22:29
Kunstenaar Patrick Visser en voorzitter Herman Vermeer onthullen de JunkArt tulp
Tulpen Kunst Route met unieke audiotour Ingezonden Instagram 14 apr, 21:52