Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Zomer Zwemdisco sluit seizoen af

Sport

ZEEWOLDE - Op vrijdag 30 juni sluiten de dj’s van de zwemdisco het seizoen af. Er zijn dit seizoen meer dan 2.300 bezoekers vermaakt door de jonge dj’s en de toezichthouders van zwembad Het Baken. Bedankt daarvoor!

Tijdens de Zomer Zwemdisco zullen weer opblaasfiguren en spelmaterialen in het water liggen. Misschien is ook dit jaar SuperEend er weer bij! Wie z’n kaartje inlevert met de naam op de achterkant, maakt ook nog eens kans op een van de drie Super Strandballen die er worden verloot. De limonade is helemaal gratis. Kaartjes kosten € 4,75. Met een geldig themakaartje mogen jonge bezoekers om 19.00 uur naar binnen. De zwemdisco duurt tot 21.00 uur. Leeftijd: 6 tot en met 12 jaar. Voor kinderen vanaf 6 jaar is een A en B-diploma verplicht en vanaf 7 jaar is het A-diploma voldoende.

DJ’s gezocht!

Na de zomervakantie ook meewerken aan de zwemdisco? Er worden nog jonge dj’s gezocht! Ervaring is niet nodig. Uitleg volgt, vóór het nieuwe seizoen begint. Aanmelden is reeds mogelijk (wel even met ouders overleggen).

Kijk ook op www.zwemdiscozeewolde.nl