Afbeelding
Logo

Nominatieronde Centrumondernemer van het Jaar weer van start

Zakelijk

ZEEWOLDE - Met een swingende en ouderwets gezellige Nacht van Zeewolde nog vers in gedachten, kunnen de inwoners van Zeewolde tot en met 3 september a.s. weer Centrumondernemers nomineren voor de Titel Centrumondernemer van het jaar. 

Ook dit jaar organiseren de beide ondernemersverenigingen VCZ en BKZ, onder de noemer Topondernemers Zeewolde, weer deze verkiezingen, met als oogmerk om ondernemers die opvallen weer in het zonnetje te zetten.

Alle ondernemers gevestigd in Winkelhaven Zeewolde kunnen genomineerd worden via de speciale QR code en link. Het is mogelijk om een keer een centrumondernemer te nomineren. Welke ondernemer is u in de afgelopen periode extra opgevallen? Welk pareltje mag wat u betreft wel eens extra de spotlights op zich gericht krijgen?

De jury van deze editie bestaat uit Johan Safaric, voorzitter van de VCZ en van de jury, Karin van Rijn, winnaar Centrumondernemer 2022, Helmut Hermans, wethouder EZ en Eduard Plate, Retaildeskundige en Zeewoldenaar.

De jury zal zich buigen over alle ingebrachte nomineringen vanuit inwoners en college-ondernemers en dit o.a. beoordelen in het licht van eerdere verkiezingen. Vervolgens zullen zij een ‘Long list’ opstellen van de ondernemers die door koppels van twee juryleden bezocht zullen worden. Na uitvoerig juryberaad zullen uit die groep de drie finalisten gekozen worden. Die zullen zich vervolgens, samen met de finalisten van de BKZ Ondernemer van het jaar, presenteren op de finalisteavond op 17 november a.s.

De winnaar van de prijs Centrumondernemer 2023 zal bekend worden gemaakt op de Nieuwjaarsreceptie van het bedrijfsleven in januari 2023.