Afbeelding
KBO PCOB

KBO-PCOB: ‘’Samen sterk voor senioren’’

Zorg en Welzijn

FLEVOLAND - De tijd van samen dingen doen en elkaar ontmoeten is eindelijk weer aangebroken. Om dat te stimuleren gaat seniorenorganisatie KBO-PCOB op inspiratietour door Nederland. KBO-PCOB gaat langs elf locaties en organiseert daar ontmoetingsdagen, waarbij inspireren, informeren en activeren centraal staan. Zowel leden als niet-leden van KBO-PCOB zijn welkom.

Op 25 november 2021 vindt dit evenement om 10:00 uur in De Goede Rede (Kerkgracht 60, Almere) plaats. Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

09:30 uur Inloop

10:00 uur - 10:30 uur Spreker Jaap Jongbloed

10:45 uur - 11:15 uur Spreker Betsy de Keizer

11:30 uur - 12:00 uur Video-lezing

12:00 uur - 13:00 uur Mogelijkheid tot bezoeken beurs

“Tijdens deze dag krijgt u inspiratie rond de thema’s zingeving, beweging, omzien naar elkaar en digitalisering én heeft u de mogelijkheid gelijkgestemden te ontmoeten. Ook kunt informatie krijgen van de KBO-PCOB afdelingen bij u in de buurt en presenteren welzijnsorganisaties zich. Kortom, het wordt een geweldige dag.”, meldt KBO-PCOB.

De tour is bedoeld voor deelnemers van 50 jaar en ouder, zowel leden als niet-leden. “Neem daarom vooral ook een vriend of familielid mee! Deelnemen is gratis, koffie en thee zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.”

Voor meer informatie over de tour: www.kbo-pcob.nl/tour. Hier vindt u tevens vragen en antwoorden op veelgestelde vragen, zoals over de Coronacheck of hoe u zich kunt aanmelden. U kunt zich ook telefonisch aanmelden. Bel met de KBO-PCOB Servicetelefoon: 030 – 3400 655. Dit nummer is bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 13:00 uur.