Afbeelding
Toon Hermanshuis Zeewolde

Toon Hermanshuis zet mensen in het zonnetje

Zorg en Welzijn

ZEEWOLDE – Op vrijdag 4 februari is het Wereldkankerdag. Op deze dag wordt aandacht gevraagd voor mensen met en na kanker.

Kanker raakt ons allemaal. Als (ex-)patiënt, als naaste, vriend(in), naaste buur of als nabestaande. Op 81 locaties in Nederland zijn er centra voor leven met en na kanker, zoals het Toon Hermanshuis op Mazerhard 37 in Zeewolde. 

Het THHZ biedt ondersteuning in de vorm van lotgenotencontact, maar ook via een luisterend oor en ontspannende en creatieve activiteiten. Een afspraak maken is niet nodig, iedereen is van harte welkom. Belangstellenden kunnen er gerust binnenlopen op donderdagmorgen, de mensen van het Toon Hermanshuis zijn er voor hen. Voor meer informatie: www.toonhermanshuiszeewolde.nl.

Op vrijdag 4 februari is een aantal van de vrijwilligers van het THHZ aanwezig op de vrijdagmarkt in Zeewolde. Zij zijn er om rozen uit te delen en zijn geïnteresseerd in ervaringen van passanten.

Afbeelding
Open dag bij Manege Zeewolde Ingezonden 29 apr, 17:27
Afbeelding
Jarig Staatsbosbeheer biedt jarig Zeewolde nieuwe 'Van Boom tot Bos wandeling' aan in Horsterwold Algemeen Instagram 29 apr, 17:02
Afbeelding
Boekpresentatie over omgekomen piloot 'Lenny' Werner die nooit werd gevonden Algemeen Instagram 29 apr, 13:00