Afbeelding
Archieffoto: Beachfestival Zeewolde

Beachfestival Zeewolde; het aftellen is begonnen!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Met een spetterende line-up van artiesten, zomerse cocktails en unieke foodtrucks voor een hapje eten, wordt het strand van Zeewolde van 9, 10 en 11 juni weer drie dagen lang omgetoverd tot een waar festivalparadijs.

Met nog een kleine zes weken te gaan is voor de festivalgangers die al een kaartje hebben bemachtigd voor het Beachfestival Zeewolde het aftellen begonnen. Wil jij straks ook kunnen meepraten over dit gezelligste strandfestival van Zeewolde en omgeving? “Koop dan nu je kaartje, want de kaartverkoop, zeker voor de zaterdag, gaat hard”, meldt de organisatie.

Beachfestival Zeewolde is inmiddels een verankerde traditie in Zeewolde én in de regio. Het evenement wordt dan ook breed gedragen. Mede door de unieke locatie op het strand met uitzicht over het Wolderwijd is het festival niet alleen populair bij het publiek maar ook bij de artiesten. Naast nationaal en internationaal bekendstaande artiesten maken ook altijd artiesten uit de regio hun entree. Zo staan komende editie DJ Morris, Julia van Bergen, Nadine Rozendaal en Children of the Night op het podium. Met hun repertoire zullen zij ieder op hun eigen wijze het publiek entertainen.

Het evenement kent ook veel vaste sponsoren, zoals Fotobehang.com en Jonker Schilder- en Onderhoudsbedrijf. Van Mossel KIA heeft zich voor een paar jaar geconformeerd als hoofdsponsor. Loonbedrijf HUT faciliteert al jaren met groot materieel zoals shovels, rijplaten, containerbakken en het plaatsen, legen en weghalen van toiletten. De organisatie, bestaande uit een enthousiaste groep van 6 á 7 man, zorgt er vervolgens voor dat het festivalterrein tot in de puntjes wordt opgebouwd en ingericht. Erik Tigelaar: “Een evenement als dit opzetten kost veel tijd en energie. Wij zijn heel dan ook heel blij met de bedrijven, organisaties en mensen die het Beachfestival Zeewolde een warm hart toedragen.”

Meer informatie en kaartverkoop: www.beachfestivalzeewolde.nl.

Dit is een partnerbijdrage van:
Beachfestival Zeewolde