Afbeelding
Archieffoto: Zeewolde Actueel

Beachfestival Zeewolde gaat weer knallen!

· leestijd 1 minuut Cultuur Instagram

ZEEWOLDE – Met de beste artiesten, lekkerste muziek en heerlijke foodtrucks wordt het strand van Zeewolde op 9, 10 en 11 juni weer omgetoverd tot een waar festivalparadijs! Ook de komende editie gaat het weer knallen op het Beachfestival Zeewolde!

Zoals alle jaren vindt het Beachfestival plaats op het strand. Alleen dit keer honderd meter verderop, waarbij het festivalterrein links en rechts van het openbare basketbalveld zal worden opgebouwd. Het festivalterrein krijgt een open karakter, met naast het hoofdpodium een tweede podium, dat een combinatie vormt van muziek en food. Hier kan je, heerlijk met de voeten in het zand, genieten van de muziek én tegelijkertijd een lekker hapje eten halen bij de diverse foodtrucks.

De initiatiefnemers achter het evenement, Erik Tigelaar en Rob Janning, melden dat ook deze editie weer groots wordt uitgepakt. “Dan met name de programmering; want we hebben weer grote namen weten te contracteren.”

Complete line up bekend

Op vrijdag begint het feest om 19.00 uur. Het publiek wordt deze avond onder meer vermaakt door dj Def Rhymz en dj Cem Araci, ook wel bekend als Outsiders. Met zijn dj act heeft hij al grote zalen,zoals het Ziggo Dome, plat weten te spelen. Verder treden op: René Karst, Feest dj Sipke, Rick Chase, Its No Heroes, Robin Gerritsen en Nadine Rozendaal.

Zaterdags kunnen bezoekers al vanaf 15.00 uur het festivalterrein op. Dat betekent dus nóg langer kunnen genieten van muziek en food! Met optredens van Jonna Fraser (het hitkanon uit Zaandam) , Bilal Wahib, Johnny500, Julia van Bergen, Praia, Rob Lee, Dirty Beatsz, Jimmy James, dj Morris, Virato, Children of the Night en Nadine Rozenzaal belooft het weer een Beachfestival te worden die je niet wilt missen!

Tickets zijn uitsluitend verkrijgbaar via www.beachfestivalzeewolde.nl Kinderen t/m 15 jaar worden slechts onder begeleiding van een meerderjarig persoon toegelaten op het terrein.

Zondag familiedag

Zondag is het traditioneel familiedag. Deze dag kunnen bezoekers gratis naar binnen. Met het reuzenrad, een workshop streetdance, een modeshow, de strandmarkt, diverse springkussens én natuurlijk muziek is er vermaak voor alle leeftijden.

Voor een hapje eten of drinken hoeft niemand naar huis; diverse foodtrucks bieden voor iedere smaak wel iets lekkers te eten en te drinken!

Dit is een partnerbijdrage van:
beachfestivalzeewolde.nl

Afbeelding
Tulpen Kunst Route open tot en met 4 mei / andere routes Tulpenroute dicht Ingezonden 2 uur geleden
De eerste hindernissen staan al op het parcours; de atletiekbaan
Zeewolde Kruist de Buizen race nadert! De eerste hindernissen staan klaar. Algemeen Instagram 4 uur geleden
Afbeelding
'Heel Zeewolde danst' voor het laatst 'de wereld rond' Cultuur Instagram 4 uur geleden