Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Budget Food geopend in Zeewolde

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

ZEEWOLDE – Aan de Gouwzee is op vrijdag 26 mei Budget Food feestelijk geopend. Dat gebeurde in het bijzijn van onder andere de twee directeuren, t.w. Maarten Muller en Jaap van Vuure, en Esther Seerden, bedrijfsleider van de nieuwe vestiging Zeewolde. 

Budget Food is een Nederlandse winkelketen met uitsluitend eigen vestigingen door heel het land. De winkel in Zeewolde is het 14e filiaal dat Budget Food opent. “Hiermee verwachten we een positieve bijdrage te leveren aan het bestaande winkelbestand en tevens consumenten vanuit de omliggende plaatsen naar Zeewolde toe te trekken”, licht Muller toe.

Bij Budget Food vind je foodproducten en leuke en verrassende non food artikelen van A-merken. Vaak tot wel 70% voordeliger dan reguliere supermarkten. Het assortiment is vooral afkomstig uit partijhandel. “Bijvoorbeeld producten in oude verpakkingen, overproductie of producten die korter houdbaar zijn, maar die uiteraard prima en veilig zijn te consumeren“, verduidelijkt Muller. “Elke leverancier of fabrikant heeft wel eens een pallet over. We worden dagelijks gebeld of we restpartijen willen opkopen.”

Budget Food heeft een beperkt vast assortiment. Het variabele assortiment is breed en wisselt continue. Als discounter biedt Budget Food alleen geen verse groenten, fruit en vlees. “Behalve als er een partij wordt opgekocht. Dan is het een tijdelijk actieproduct waarbij geldt op = op”, vertelt bedrijfsleider Esther.

Vanwege de scherpe prijzen is het bij Budget Food heel aantrekkelijk winkelen, zeker voor mensen met een kleine beurs. “Zij waarderen de verrassende artikelen én de prijsstelling en bezoeken hiernaast graag hun reguliere supermarkt welke als must vaak naast Budget Food is gelegen.”

Naast de al lage prijzen heeft Budget Food ook nog eens vaste acties, zoals de zondag-, en weekendacties en de aanbiedingen in de weekfolder. Online via de App, Facebook en budget-food.nl, kunnen klanten op de hoogte blijven van het actuele assortiment en de geldende aanbiedingen. Ook valt er nog meer korting te behalen, bijvoorbeeld via extra kortingsbonnen en puntenacties.

Dit is een partnerbijdrage van:
Budget Food
Gouwzee 61, Zeewolde
www.budget-food.nl