vlnr: Debbie Duits, Kitty de Keijzer, Marinka de Haan
vlnr: Debbie Duits, Kitty de Keijzer, Marinka de Haan Foto: Renee Krijgsman Fotografie

Een mooi, persoonlijk afscheid

Partnerbijdrages

De afgelopen dertien jaar is Puur Uitvaartzorg een begrip geworden in Harderwijk en Zeewolde. Bij de onderneming van Kitty de Keijzer kan iedereen terecht voor een persoonlijk afscheid met zorg en aandacht.

Als gevolg van Longcovid, heeft Kitty meer regelmaat nodig dan er in het bewogen leven van een uitvaartverzorger voorhanden is. Ze heeft iemand gezocht die haar bedrijf op dezelfde manier kan voortzetten. Marinka de Haan is een ondernemer die net zo betrokken en creatief te werk gaat. De dagelijkse gang van zaken van PUUR zal worden overgenomen door Marinka zelf en onder andere uitvaartleidster Debbie Duits. Kitty zal zeker nog verbonden blijven aan PUUR, maar we nemen afscheid van haar als uitvaartondernemer. Maar niet in stilte!

Uitnodiging voor een bakje troost & kennismaking

In de afgelopen jaren hebben we velen van jullie mogen helpen bij een afscheid. Er was verdriet, maar ook mooie momenten zijn gedeeld. Om stil te staan bij wat was en om kennis te maken met de nieuwe gezichten bij PUUR, nodigen wij jullie uit voor een bijeenkomst. Met een bakje troost kunnen we op informele manier bijpraten, elkaar leren kennen, gedag zeggen en eventueel een kaarsje branden voor degenen die gemist worden.

Waar en wanneer

In De Verbeelding, Verbeelding 25, Zeewolde op zondag 21 januari van 14:30 – 16:30 uur. Om een gepersonaliseerd kaarsje te maken voor jouw overleden dierbare, is het fijn als je je aanmeldt. Graag horen we met hoeveel personen je komt en voor wie wij een kaarsje mogen maken via info@puuruitvaartzorg.nl of 06-43988294.

Hartelijke groet, Kitty de Keijzer & Marinka de Haan.

Dit is een partnerbijdrage van:
puuruitvaartzorg.nl