Afbeelding

Kerst Zing-in: zingend op weg naar Kerst!

Algemeen

ZEEWOLDE – ‘Zingend op weg naar kerst’ is het thema van de 24e editie van de Kerst Zing-In. Deze inmiddels traditionele volkskerstzang, jaarlijks georganiseerd door het Interkerkelijk Mannenkoor Zeewolde, vindt plaats op 21 december a.s. in Open Haven. Er zal weer veel gezongen worden tijdens deze avond. Niet alleen door het mannenkoor, maar vooral ook door de gasten.

Met veel muziek van Marjan Hartgers op vleugel en orgel, Hester Keekstra op viool, Ineke Meijer op fluit en het AMVZ B-orkest belooft het een prachtige muzikale avond te worden. Naast het mannenkoor, onder leiding van Catharina Keekstra, treden ook solisten Bertil Gardenbroek (tenor) en Martine van der Horst (sopraan) op. Zij zingen zowel stukken met het koor als een solo. Voor de kinderen is er een leuk filmpje. Burgemeester Gorter leest het Kerstevangelie.

De Kerst Zing-in begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaartjes à € 4,- zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij de Book-inn op Dalkruid 3 en op 21 december vanaf 19.00 uur aan de zaal. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten reserveren kan ook door overmaking van € 4,- per kaart op rekeningnr. NL35 RABO 0183 6536 96 t.n.v. Interkerkelijk Mannenkoor Zeewolde onder vermelding van ‘kaartje(s) jubileum concert’. Op 21 december liggen de kaartjes vanaf 19.00 uur klaar in Open Haven.