Afbeelding

Potgrondactie AMVZ weer van start

Algemeen

ZEEWOLDE – Terwijl Koning Winter het land nog in zijn greep heeft, denkt nog vrijwel niemand na over de komende lentedagen. Het mooie lenteseizoen staat alweer bijna voor de deur. Niets is op zo’n moment fijner dan dat je direct aan de slag kunt in de tuin of op het balkon. Om te voorkomen dat je dan zware zakken potgrond moet slepen, zorgt de Algemene Muziekvereniging Zeewolde (AMVZ) er ook dit jaar weer voor dat de zakken keurig aan huis worden afgeleverd.

Op zaterdag 7 maart zal de eerste potgrondactie gehouden worden. Tussen 09.30 uur en ongeveer 16.30 uur wordt er gereden in de wijken Noord en Zuid. Op zaterdag 14 maart komen de vrijwilligers van AMVZ langs in de Polderwijk en op Horsterveld.

De potgrond is geschikt voor kamer-, terras-, balkon- en perkplanten. In een zak zit veertig liter potgrond. De prijzen zijn: een zak € 4,50, drie zakken voor € 13,00 en vijf zakken voor € 21,-. Vooraf zakken bestellen kan ook. Dit geldt voor een bestelling vanaf tenminste drie zakken potgrond. Hiervoor kan contact opgenomen worden met Marcel Achterberg, telefoonnummer: 06-22447952. “Maak het uzelf gemakkelijk en koop potgrond aan de deur of bestel alvast telefonisch”, aldus de AMVZ. “Ook dit jaar kan er weer gepind worden, dat maakt het extra makkelijk. Geen gesjouw en alvast klaar voor de lente en zomer, en dat alles ook nog eens voor een (muzikaal) goed doel!”