Afbeelding
AMVZ

AMVZ gaat weer van start met potgrondactie

Algemeen

ZEEWOLDE - De potgrondactie van de Algemene Muziekvereniging Zeewolde (AMVZ) gaat weer van start. 

De AMVZ zou de AMVZ niet zijn als ook dit jaar de zakken weer keurig bij u thuis worden afgeleverd. Wel zal er in beperkte wijken in Zeewolde deur-aan-deur gelopen worden. De nadruk daarbij ligt op de Molenbuurt en Polderwijk. Voor alle andere wijken, of voor wie dat graag wil, geldt dat de potgrond uiteraard ook weer via de mail (potgrondamvz@gmail.com) of website (www.amvz.net) besteld kan worden. 

De universele potgrond is geschikt voor kamer,- terras,- balkon,- en perkplanten. In een zak zit 40 liter potgrond. De potgrond bevat hoogwaardige grondstoffen zoals turfstrooisel, tuinturf, kalk en meststoffen. De vereniging hanteert de volgende prijzen: vanaf 3 zakken voor € 14,00, 5 zakken voor € 23,00 en 10 zakken voor €44,00. Grotere hoeveelheden is uiteraard ook mogelijk, dan volgt een prijs op aanvraag. Na de bestelling krijgt u via de mail een reactie met een bankrekeningnummer waar het bedrag op gestort kan worden, maar via de website kunt u direct afrekenen. 

Op zaterdag 5 maart komt de vereniging in de genoemde wijken aan de deur. Zaterdag 12 maart worden de bestellingen voor de deur gelegd. “Geen gesjouw, en alvast klaar voor de lente en zomer. En dat alles voor een frisse tuin en natuurlijk een (muzikaal) goed doel!”, aldus AMVZ.

Afbeelding
Realisatie nieuw woonzorgcomplex in Zeewolde een stap dichterbij Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Provincie stelt jaarlijks € 130.000,- subsidie beschikbaar voor het beleefbaar maken van Flevolands erfgoed Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving geopend voor de Avondvierdaagse Zeewolde Algemeen 21 uur geleden