Zou de goede Sint wel komen..?
Zou de goede Sint wel komen..? Pieten on Tour

Stand van Sinterklaas-zaken

Algemeen

ZEEWOLDE – Weten we al wat meer? Zal de boot van Sinterklaas deze maand ergens in Nederland aanmeren? En nog belangrijker: zal Sinterklaas daarna ook Zeewolde aandoen..? Heel spannend allemaal! Alle kinderen die vanaf maandag elke dag naar het Zeewolde Sinterklaas Journaal gaan kijken, krijgen antwoord op die vragen. Meteen al? “Nou, dat hopen we”, zeggen de makers van het journaal, “maar dat weten we nog niet zeker. Kijken dus!”

Maandag 9 november is het zover. Precies om half zeven ‘s avonds begint de eerste uitzending vanuit Studio de Leeuw, en vanaf dat moment komen reporters Niels en Simon, samen met een hele rij roetveeg-Pieten in de vreemdste avonturen terecht. En dan zijn er ook nog twee héél vreemde snuiters bij: Fliep en Flap. Wie dat nou weer zijn..? En wat ze komen doen..? Heel raadselachtig allemaal. In ieder geval zetten ze samen alles op alles om erachter te komen of Sinterklaas nu wel of niet naar Zeewolde gaat komen. En het zou zomaar kunnen dat Niels en Simon op avontuur tegen een stapel pakjes aan lopen, of nog net de staart van het paard van Sinterklaas om de hoek zien verdwijnen… Dát zou kunnen betekenen dat Sinterklaas… nee, we verklappen nog even niks.

De uitzendingen van het Zeewolde Sinterklaas Journaal zijn te bekijken via:

  • KPN Digitaal kanaal 1481
  • XS4ALL digitaal kanaal 1481
  • Ziggo Digitaal kanaal 36
  • Ziggo Digitaal C+ kanaal 327
  • www.lokaleomroepzeewolde.nl/televisie

De Stichting Pieten on Tour heeft een geheel vernieuwde website: https://pietenontour.nl/. Verder heeft het Journaal een eigen Facebookpagina: Zeewolde Sinterklaas Journaal. Kinderen met vragen aan of over Sinterklaas mogen ze daar stellen, en ook een eigen verhaal of leuke tekening is hartelijk welkom. Laat gerust van je horen, en je krijgt altijd antwoord. En nu maar afwachten of Sinterklaas écht komt, dit jaar.

Afbeelding