Afbeelding
NMF Flevoland

Elke week prijzenfestival bij Energieloket Zeewolde

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE -  December is feestmaand. En dus is het deze maand elke week Prijzenfestival bij het Energieloket Zeewolde. Schrijf je in en win! Deelnemers maken kans op het winnen van een inductiekookplaat, energiezuinige koelkast of bouwtechnisch energieadvies!  

Waarom een energiezuinig apparaat? 

Energiezuinige apparaten verbruiken minder energie en dragen bij aan een beter en gezonder milieu. Bovendien bespaar je bij het gebruik van energiezuinige apparaten ook op je energiekosten en ben je dus voordeliger uit met je energierekening. 

Waarom een bouwtechnisch energieadvies? 

Veel woningen lekken onnodig energie, bijvoorbeeld via de ramen. Bij een bouwtechnisch energieadvies komt een adviseur bij je thuis en beoordeelt de isolatie, verwarming en ventilatie in de woning. Bovendien controleert hij de apparatuur voor het verwarmen, ventileren en de warmwatervoorziening van de woning. Op basis van zijn bevindingen stelt hij een rapport op. Daarin staat wat je in je specifieke geval als woningeigenaar kunt doen om energie te besparen, hoeveel deze maatregelen kosten en op welke termijn je de investeringen kunt terugverdienen.

Prijsvraag: Schrijf in en win!

Meedoen met het Prijzenfestival? Dan maak je kans op een inductiekookplaat, bouwtechnisch energieadvies of energiezuinige koelkast ter waarde van maximaal € 750,- 

Aanmelden kan via www.energieloketflevoland.nl/gemeente/zeewolde. De actie loopt tot uiterlijk eind dit jaar. Elke week is er een weekprijs. Dus wacht niet tot het laatste moment. 

Deelnemers hebben sowieso altijd prijs; zij krijgen een energiezuinig presentje, af te halen bij het Energieloket. 

Gebruik Energie Slim
Gemeente Zeewolde en het Energieloket Zeewolde helpen je bij het nemen van energiebesparende maatregelen in huis. Energieloket Zeewolde helpt bij het maken van een stappenplan om de woning energiezuiniger te maken. “Heeft u een vraag? We helpen u graag!”

Informatie over het meedoen met de prijsvraag en andere acties staan op:

www.energieloketflevoland/gemeente/zeewolde

Afbeelding
Koninklijk varen met de "Piet Hein" in Zeewolde Cultuur 1 uur geleden
René de Jong, Anneleen Links en Ben Scharft zijn klaar voor de fandag op 8 mei.
Wolderwijd kijkt uit naar fandag: 'Zichtbaarheid belangrijk voor toekomstambities' Sport Instagram 3 uur geleden
Gerrit Jan Gorter
Burgemeester Gerrit Jan Gorter van Zeewolde kondigt vertrek aan Gemeente Instagram 3 uur geleden