Afbeelding
Copyright Deen Guldemond 2020. All rights reserved

Centrum in kerstsfeer

Algemeen

ZEEWOLDE – Met verlichte hangers en kerstbomen is het centrum van Zeewolde al helemaal in kerstsfeer. Afgelopen week bracht de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde meer dan 160 kerstbomen naar het centrum. Door het wegvallen van Winterworld wilden de winkeliers het centrum toch gezelliger aankleden in de decembermaand. En het resultaat mag er zijn!

In elke straat staan nu vrijwel voor elk pand kerstbomen met verlichting, aangeschaft en verzorgd door de ondernemers zelf. Ook werd er met de ondernemers een kerstclip opgenomen. De verwachting is dat deze half december zal worden gepubliceerd.

#KoopLokaal is een belangrijk thema bij Winkelhaven Zeewolde. Met elkaar zal je het centrum toch levendig moeten blijven houden, is het motto. Inwoners hebben daar ook een bijdrage aan geleverd, zo werd ook tijdens de Commissievergadering benoemd. Gedurende de decembermaand maken klanten dan ook kans op mooie prijzen, door het vol maken en inleveren van loten tijdens de Decemberactie. Deze actie is ingegaan op woensdag 2 december en duurt tot en met 31 december. 

Meer informatie: www.winkelhaven.nl