Afbeelding
Rijkswaterstaat

Laatste weekendafsluiting A6 tussen Lelystad-Noord en Ketelbrug in de richting van Almere

Algemeen

FLEVOLAND -   Rijkswaterstaat werkt vanaf vanavond, vrijdag 7 mei 20.00 uur tot maandag 10 mei 05.00 uur aan de A6 tussen afrit (12) Swifterbant en oprit (11) Lelystad-Noord richting Almere.

De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten. Na de weekendafsluiting is het groot onderhoud op de A6 in de richting van Almere zo goed als klaar. De afsluiting vindt plaats in het weekend van de meivakantie. Hierdoor kan het drukker zijn dan normaal, wat voor extra reistijd kan zorgen. Ga goed voorbereid de weg op. Kijk op  www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden voor actuele verkeersinformatie en vermijd verkeersdrukte. 

Omleidingsroute
De omleidingen worden ter plaatse met gele borden aangegeven. Tijdens de afsluiting blijft afrit (12) Swifterbant bereikbaar. Het verkeer wordt vanaf knooppunt Emmeloord omgeleid over de N50 en de N307. Via oprit (11) Lelystad-Noord wordt het verkeer weer teruggeleid naar de A6 in de richting van Almere.

De onderhoudswerkzaamheden aan de A6 zijn nodig voor een betere doorstroming. Daarnaast wordt de weg veiliger en stiller.