Afbeelding
RTL Voice Kids

Eva bedankt iedereen die met haar meeleefde bij The Voice Kids

· leestijd 1 minuut Algemeen

ZEEWOLDE – Het Voice Kidsavontuur van Eva Kamsteeg eindigde vrijdagavond 28 mei tijdens The Sing Off van het RTL4-programma. Op haar optreden was eigenlijk weinig aan te merken, coach Snelle kon echter maar één talent meenemen naar de finale en dat werd de 14-jarige Marc Floor.

Tijdens de zogenoemde Sing Off afgelopen vrijdagavond moest Snelle kiezen uit zijn vier talenten: Marc Floor (14), Shanoa (14), Manouk (11) en Eva (12). Eva zong in de uitzending ‘Listen to your heart’ van Roxette. “Je zet er echt een showtje neer, je ziet eruit als een spetter, ik ben dol op je en je hebt het echt heel goed gedaan”, stak Snelle (pseudoniem voor Lars Bos) zijn trots voor Eva niet onder stoelen of banken. Toch koos hij er uiteindelijk voor Marc Floor mee te nemen naar de finale, waarin de 14-jarige zanger het moet opnemen tegen de keuzes van Sanne Hans (alias Miss Montreal), Ilse DeLange en Ali B.

Ondanks haar uitschakeling beleefde Eva een ‘superleuke’ Sing Off. “Het ging nóg beter dan bij de Blind Audition”, blikt de Zeewolder zangeres terug. “Ik vond het vooral ook heel leuk dat de coaches zo meededen en meezongen.” Eva had zich vooraf geen echt doel gesteld. “Ik wilde niets verwachten, omdat ik toch niet wist wat er gebeuren zou. Natuurlijk vond ik het jammer dat het allemaal stopte, maar ik gunde het de anderen ook heel erg. Ik ben nu vooral heel benieuwd wie er gaat winnen.” In de aanloop naar The Battles en The Sing Off, maar ook daarna kreeg Eva veel reacties. “Vooral op Insta en TikTok. Uit Zeewolde ook, zeker uit de buurt, maar ook van de balletschool en van de ouders uit de klas van m’n zusje. Ik kreeg ook nog een berichtje van Julia van Bergen en van Iris Verhoek, zó lief!” The Voice Kids heeft Eva al met al een enorme boost gegeven. Ze kijkt alweer verder. “Ik ga nu covers opnemen en ben bijna klaar met mijn eerste single, die ik zelf heb geschreven! En ik heb een tijdje geleden mogen acteren in een pilot van een serie. Hopelijk gaan we daar deze zomer een hele serie van maken voor NPO Zapp!” Ten slotte wil Eva al haar fans, buren, familie, vrienden (eigenlijk iedereen) bedanken voor alle steun en lieve berichtjes. “The Voice Kids is misschien afgelopen, maar voor mij begint het pas!!!”

Afbeelding
Afbeelding