Afbeelding
NMFF

Tips voor minder gasverbruik

Algemeen

ZEEWOLDE - De gasprijzen schieten omhoog en een hoge energierekening komt er wellicht aan. Zaak dus om het gasverbruik flink omlaag te brengen. Hoe kan dat zonder forse investeringen? 

Begin met radiatorfolie, tochtstrips en zet de verwarming een graadje lager. Deze en tal van andere slimme bespaartips kun je krijgen bij het Energieloket Flevoland. “Op verzoek maken we een energiebespaaradvies, zodat je precies kunt zien hoe je via het nemen van kleine maatregelen het gasverbruik omlaag kunt brengen.” Voor bewoners in een aantal Flevolandse gemeenten zijn er ook interessante bespaaracties. 

Gratis energiebesparende producten
Bewoners van Zeewolde kunnen een goed gevulde gratis ‘energiebespaarbag’ ophalen bij het Energieloket Zeewolde, zolang de voorraad strekt. Het Energieloket Flevoland is present op de duurzaamheidsmarkt aanstaande zaterdag 16 oktober.

Onafhankelijk gratis advies
Bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl), chat via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van de lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact