Afbeelding
NMFF

Brrr, het wordt koud: haal de warmte in huis

Algemeen

ZEEWOLDE - De koude dagen zijn in aantocht! Belangrijk om thuis kieren en naden te dichten met tochtstrips en bijvoorbeeld een brievenbusborstel te plaatsen, zodat de warmte binnen in de woning blijft. Deze en andere tips kun je krijgen bij het Energieloket Flevoland. Een aantal Flevolandse gemeenten heeft ook nog speciale acties voor energiebesparende producten of gratis energie bespaartassen.

Bij het Energieloket Flevoland kun je allerlei tips krijgen voor een zo laag mogelijk energieverbruik. Op verzoek maken we een energie bespaaradvies, zodat je precies kunt zien hoe je via het nemen van kleine maatregelen het energieverbruik omlaag kunt brengen, en wat je dat financieel oplevert.

Met kleine maatregelen kun je het gasverbruik omlaag brengen. Denk aan radiatorfolie, tochtstrips en korter douchen. Energie besparen doen we samen. Bewoners van Zeewolde kunnen een goed gevulde gratis ‘energie bespaarbag’ ophalen bij het Energieloket Zeewolde, zolang de voorraad strekt. Reserveren kan via: www.energieloketflevoland.nl/acties

Aan de slag met grotere stappen, zoals isolatie of een warmtepomp? Ook dan kun je bij het Energieloket terecht voor een gratis en onafhankelijk advies op maat.

Energieloket Flevoland helpt: onafhankelijk gratis advies
Bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl), chat via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact.

Afbeelding
Serkan en Emine vinden in Zeewolde rust en warmte terug Algemeen Instagram 21 apr, 21:25
Afbeelding
Snipers Heren 1 kampioen en promoveert naar tweede divisie Sport Instagram 21 apr, 17:57
Afbeelding
Vijf supermuzikale malloten: Släpstick in 'Schërzo' Cultuur Instagram 21 apr, 14:56