Afbeelding
Foto: Zeewolde Actueel

Krant niet ontvangen? Meld het ons!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Met ons redactie- en verkoopteam doen we iedere week ons uiterste best om een mooie krant te maken. Het is aan onze verspreider en bezorgers om die krant wekelijks netjes huis-aan-huis te bezorgen. 

De Zeewolde Actueel hoort iedere dinsdag in de brievenbus te vallen. Met dank aan bezorgers die hun taak serieus nemen gebeurt dit in de meeste gevallen ook netjes. Door omstandigheden kan het wel eens zijn dat dit een dag later is of, in het ergste geval, dat de krant in een bepaalde buurt niet wordt bezorgd. In dat laatste geval vermeldt de verspreider dit op onze website.

Om oog te houden op een goede bezorging stellen wij het op prijs dat u het meldt als u de krant niet heeft ontvangen. Helaas komt het wel eens voor dat de Zeewolde Actueel meerdere keren niet wordt bezorgd. Dat vinden wij echt heel vervelend en wij nemen dit heel serieus. Mocht dit bij u het geval zijn, dan vragen wij u toch om dit vooral te blijven melden. Doe dit het liefst direct via de link bezorgklachten op onze website. Op deze manier heeft onze verspreider uw gegevens en kan deze uitzoeken waarom er geen krant bij u is bezorgd en, indien u dat aangeeft, u daarover direct informeren. 

Om toch de Zeewolde Actueel te kunnen lezen zijn er verspreid over Zeewolde een aantal afgiftepunten waar de krant afgehaald kan worden, waaronder het gemeentehuis, de Oude Bieb, Bruna Zeewolde, Sportcentrum Zeewolde, Dekamarkt, Coop, RCN Vakantiepark, Carwash Horsterparc, Primera Zeewolde en Supertank. Klik hier voor de adressen. 

Online op de hoogte blijven van het lokale nieuws kan via www.zeewolde-actueel.nl

Natuurlijk hopen we dat u de Zeewolde Actueel gewoon thuis ontvangt en dat u daar geen moeite voor hoeft te doen! Wij wensen u veel leesplezier.

Redactie Zeewolde Actueel

!